Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. juuli 2023

Majandustulemused | Lääne-Virumaa kontsern teenis kopsaka kasumi

Lääne-Virumaal tegutsev osaühing Rakvere Põllumajandustehnika teenis 2022. aastal 9,8 miljoni eurose käibe juures 2,1 miljonit eurot ärikasumit. Kasum kasvas 96%.
Rakvere Põllumajandustehnika kontsernil on 1882 veist, millest 870 on lüpsilehmad.
Foto: Raul Mee

OÜ Rakvere Põllumajandustehnika kontserni tegevusaladeks on turba tootmine, maakuivendus- ja maaparandustööd, aga ka piimakarja- ja lihaveisekasvatus. Lisaks pakutakse veel muid erinevaid teenuseid. Kontserni kuuluvad piimakarjakasvatusega tegelevad Kaarli Farm OÜ ja Õitseng OÜ ning viimase tütarettevõte Varangu Veis OÜ.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960