Autor: Juuli Nemvalts • 9. november 2021

Rohepööre saab põllumehele kasulik olla

eAgronom juht Robin Saluoks.
Foto: Liis Treimann
Aina olulisemaks on põllumajandusettevõtetel tõusnud keskkonnaküsimused. Seni kasutatud võtted ja maaviljelustraditsioonid tuleb muutuste tuules üle vaadata.

Paljuski saab abi digitehnoloogiast, mis aitab põllumehel isegi väetisekulu vähendada. Saates räägivad eAgronomi asutaja ja tegevjuht Robin Saluoks ning ärijuht Kristjan Luha, kuidas rohepööre saab põllumehele kasulik olla. Saadet juhib Juuli Nemvalts.

Kuula siit:

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960