Autor: Janno Riispapp • 15. juuli 2022

Viljakaupleja: toit jääbki kalliks

Sõda on põllumeeste elu pea peale pööranud. Väetiste kallinenud ja ebastabiilne hind on teinud põllumeestele selle hankimise raskeks.
Mihkel Hang
Foto: Oleg Hartsenko

Teraviljahinnad on praegu, nagu kõik muudes valdkondades, läinud püstloodis üles. "Midagi on korrigeerunud, aga vilja hind on ikka kõrge. See võiks põllumehele olla positiivne, aga sisendid on samuti põllumehele kallinenud. Mitte ainult väetised, vaid ka kütus, masinad ja seadmed. Ilusa vilja hinna kõrval on palju miinusmärgiga kuluridasid," kirjeldas Linas Agro Eesti tegevjuht Mihkel Hang.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960