Autor: Kristi Lomp • 6. aprill 2023

Särgava: sõjaeelsed ja -järgsed ukrainlased ei peaks saama erinevat palka

Juhan Särgava
Foto: Liis Treimann
Kui praegu saavad enne Ukraina sõja algust Eestis tegutsenud ukrainlased Eesti keskmist töötasu, siis pärast sõja puhkemist siia tulnud põgenikud on sisulisest võrdsustatud Eesti kodanikega, kuid selline erisus tuleks kaotada, leiab Saidafarmi juht Juhan Särgava.

Põllumajanduses tegutsev Särgava ütles Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis, et loodab näha uut valitsust senist erinevust kaotamas, sest tema hinnangul ei suuda kõik Eesti ettevõtted jätkata keskmise palga tasemel tasustamist.

Juhan Särgavat intervjueeris Selveri juht Kristi Lomp.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960