Autor: Hando Sinisalu • 26. juuni 2023

Põllumehed kaaluvad silo toomist piiri tagant

Kuigi varasemalt ei ole Eesti põllumehed pidanud loomasöödaks kasutatavat silo väljastpoolt riiki sisse tooma, siis nüüd liiguvad sektoris mõtted selle poole aina rohkem, ütles Linas Agro juht Mihkel Hang täna Äripäeva raadios.
Linas Agro juht Mihkel Hang.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Hang rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et Eesti põllumajanduses on praegu kõige kriitilisem seis piimakarjakasvatajatel, samuti lamba- ja lihaveisekasvatajatel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960