Autorid: Aivar Hundimägi, Eget Velleste • 21. detsember 2023

Eestlaste salaamiisu tõi lihatööstusele börsimõtteid

Lihatööstus Matsimoka sai aasta tagasi valmis laiendusega, edu on loonud vajaduse veelgi laieneda ja pannud mõlgutama ka börsimõtteid.
Lääne-Virumaal Hulja alevikus asuv lihatööstus. 1982 aastal alguse saanud Eesti pereettevõte Matsimoka toodab ning müüb traditsioonilisel meetodil valmistatud ja ainult Eesti toorainest valmistatud lihatooteid.
Foto: Andras Kralla

Sellel aastal on ettevõttele edu toonud peamiselt salaamivorstide ja suppide esilekerkimine. Matsimoka juht Jan Inno märgib, et Eesti turul on salaamivorsti müügikasv väga suur.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960