Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 22. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siloking söödamikserid – võimsamad, ökonoomsemad, mugavavad

Siloking söödamikserid – võimsamad, ökonoomsemad, mugavavad
Foto: Dotnuva Baltic AS
Siloking kvaliteetseid söödamiksereid toodetakse Saksamaal. Müncheni lähedal paiknev tehas on spetsialiseerunud ainult söödamikserite tootmisele ning toodab igas tunnis ühe järelveetava ja iga päev ühe iseliikuva söödamikseri.

Alates eelmisest aastast on Silokingil uus iseliikuvate vertikaalse teoga mikserite seeria SelfLine 4.0. Seeriasse kuuluvad mudelid: kompaktne ja madal Compact, võimsam Premium ja suurematele farmidele mõeldud System. Võrreldes eelnevate iseliikuvate mudelitega on uue seeria kabiin oluliselt avaram ja mugavam. Samas asetseb kabiin palju madalamal kui teistel sarnastel masinatel - juhil on palju lihtsam sisse-välja käia. Uuel seerial on peal võimas ja ökonoomne 4- või 6-silindriline Volvo mootor, mille hooldusvälp on 1000 töötundi. See aga tähendab, et hooldustöödele kulub 50% vähem aega.

Siloking SelfLine 4.0 masinate hüdrostaatika ja pumbad on valmistanud tunnustatud tegija Bosch Rexroth. Hüdraulilise ajamiga laadimisorgan, segamisteod ja käiguajam vajavad tööks vaid 140 liitrit hüdraulikaõli, mis on 20% vähem kui eelmistel mudelitel. Uus filtreerimissüsteem survel ja tagasivoolul garanteerib pikad, 1000 töötunnilised hooldusintervallid, mis omakorda vähendavad Siloking SelfLine 4.0 ülalpidamiskulusid. Masinal on standardvarustuses hüdraulikaõli eelsoojendi tagamaks külmades oludes süsteemide sujuva käivitamise.

Siloking SelfLine

Siloking juurutab ka uut Data söötmistehnoloogiat. Järelveetava mikseri küljes on juhtmevaba ruuter, mille külge saab ühendada kuni 5 nutiseadet kaalude jälgimiseks. Uue värvilise mikseri funktsioonide displei abil saab väga lihtsalt valida erinevaid söödaretsepte ning juhtida mikseri tööd läbi hüdraulikasüsteemi. Siloking Data lahenduse saavad standardis kaasa kõik TrailedLine 4.0 mudelid ning sinna sisse kuulub ka tasuta lauatarkvara söödaratsioonide koostamiseks.

Siloking on spetsialiseerunud kvaliteetsete, efektiivsete ja vastupidavate söödamikserite tootmisele. Võta ühendust meie müügijuhtidega, et leida enda jaoks sobivaim Siloking söödamikser.

Küsi lisa: www.dotnuvabaltic.ee

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960