Autor: Fontes • 8. mai 2024

Baltic Agro otsib taimekaitse toote- ja ärijuhti

Kandideerimise tähtaeg: 22.05.2024

Sinu töö on taimekaitsevahendite tootegrupi ostu-, müügi- ja turundustegevuste juhtimine. Kujundad tootevaliku ja hinnad ning koostad müügieelarve. Pead läbirääkimisi tarnijatega, lood ja hoiad suhteid erinevate osapooltega ning täidad taimekaitse valdkonna arvamusliidri rolli seminaridel ja kliendiüritustel. Jälgid pidevalt taimekaitse valdkonnas toimuvat ja aitad kaasa Baltic Agro püüdlusele olla oma klientidele ka innovatsiooni- ja teadmuspartner. Sinu peamised koostööpartnerid on müügiesindajad, kes viivad taimekaitsevahendid kliendini ja keda toetad koolituste ja parimate lahenduste väljatöötamisega. Teed tihedat koostööd põllunõustajatega, kes aitavad taimekaitsevahendite maailmas teha mõtestatud otsuseid ja oled partner turundusosakonnale, kelle abiga muutub taimekaitse valdkond nähtavaks laiemale sihtrühmale.

Lisainfo ja kandideerimine: fontes.teamdash.com/p/job/GHiN8w1u/baltic-agro-taimekaitse-toote-ja-arijuht

TASUB TEADA

Baltic Agro on Baltimaade tuntuim väetiste, taimekaitsevahendite, seemnete, teravilja, loomasöötade ja teiste põllumajandustarvikute müüja ning põllumajandusteenuste pakkuja. Baltic Agro kuulub koos Scanola Balticuga Danish Agro kontserni.

Baltic Agro käive 2023. aastal oli ligi 357 miljonit eurot, töötajaid on täna 176.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960