Autor: Juuli Nemvalts • 14. mai 2024

Madis Ajaots: Rannus tegi jaanuarikülm rapsile liiga

Osaühingus Rannu Seeme oli tänavu talirapsi all 400 hektarit ja teravilja all 800 hektarit. Kahjuks on üle poole rapsist saanud talvekahjustusi, kommenteerib olukorda põllul ettevõtte juht Madis Ajaots.
Rannu Seeme OÜ juht Madis Ajaots.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Rannu Seeme OÜ juht Madis Ajaots ütleb pärast põldude inspekteerimist, et taliviljadest rukis ja nisu talvitus 100% kenasti ja nendega probleemi pole. „Seevastu rapsist on üle poole hukkunud, mida varasematel aastatel sellises mahus pole juhtunud,“ tõdes Rannu Seemne juhatuse liige Madis Ajaots.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960