Autor: Koit Brinkmann • 6. detsember 2023

Ahti Kalde: poliitikute omavaheline kaklus on probleem

Majandustulemustega Jõgevamaa edukamate ettevõtete edetabelis kõrged kohad pälvinud põllumajandusfirmade juhatuse liige Ahti Kalde arvates ei jagu poliitikutel tähelepanu riigi ja majanduse käekäigule, sest suur osa aurust kulub omavahelisele kaklusele.
Ahti Kalde pälvis aastal 2022 Põllumajandussektori tippjuhi tiitli.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Sadala Agro OÜ oli eelmise aasta tulemustega Jõgevamaal edukuselt kolmandal ning Sadala Piim OÜ kohe järgmisena neljandal kohal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960