Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Põllumees toob Grüne Fee Tartu Teatemaratonile

10. veebruaril toimub teistkordselt Tartu Teatemaraton, tuues rajale 105 võistkonda, kelle seas on nii kollektiivid, sõpruskonnad, sportlased kui perekonnad.

Sellel aastal on oma ettevõtte meeskonnaga otsustanud starti tulla Aasta Põllumehe tiitliga pärjatud Raivo Külasepp, kes asub starti üheskoos enda juhitava ettevõtte Grüne Fee kolleegidega.

Külasepp peab sportimist üheks parimaks viisiks, kuidas tööpingeid maandada ning Tartu Teatemaraton pakubki võimalust võtta ühes kolleegidega ette midagi põnevat. „Füüsiline ühistegevus väljaspool tööaega aitab luua nii head enesetunnet kui ka kasvatada ühtekuuluvustunnet äriühingus. Hea sisekliima sõltub paljus töötajate omavahelistest suhetest ja usun, et spordiüritusel osalemine aitab kaasa tööefektiivsuse tõusule,“ räägib Külasepp teatemaratonil osalemisest.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751