2013. a loomatoetuste vastuvõtt algab 2. märtsil

Loomakasvatuse üleminekutoetuste ja piimasektori eritoetuse taotluste vastuvõtt algab ka sellel aastal 2. märtsil ning kestab 20. märtsini. Piimasektori eritoetuse taotlust saab esitada hilinenult 21. märtsist kuni 15. aprillini, kuid siis vähendatakse taotleja toetust 1% iga hilinetud tööpäeva eest.

Kõige mugavam on taotlust esitada läbi e-PRIA, kus iga taotleja saab näha personaalselt temale vajalikku taotlemise infot, sh tema nimele registreeritud loomade andmeid ja toetusõigusi. Enne taotluse esitamist on võimalik taotlusele märgitud andmeid kontrollida ning leitud vead või puudused parandada. e-PRIA kaudu taotluse esitamine on lihtne ning mugav võimalus loomatoetuste taotlemiseks. Kui teil ei ole endal arvuti kasutamise võimalust, siis on võimalik seda teha PRIA maakondlikus teenindusbüroos.

Piimasektori eritoetuse taotlejatele kehtib nõuetele vastavuse süsteem, mistõttu tuleb sarnaselt eelmise aastaga pindalatoetuste taotlemise perioodil esitada PRIAle täidetult nõuetele vastavuse küsimustik.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

LAANEKURU OÜ otsib sihikindlat TEGEVJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

15. aprill 2019

Uudised