Autor: Indrek Kald • 20. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva külje alla kerkib 60 miljoni eurone sigala

Narva linna piirile Vaivara valla maadele tahetakse ehitada 60 miljonit eurot maksev seakasvatuskompleks.

Vaivara vallavanem Heiki Luts sõnas ERRile, et tegemist ei ole klassikalise sigalaga, nagu on harjutud nägema ja haistma. "Loomulikult on keskkonnaalased riskid, et ta võib siin pidurdada muud ettevõtlust, turismi. Aga ise usun täitsa, et see on võimalik, sest on ka Eestis selliseid näiteid olemas, et asudes seakompleksi kõrval, ei oskagi kahtlustada et sa sellise objekti kõrval asud," rääkis ta.

Vene kapitalil põhineva investeeringu idee on tõusigade kasvatamine ning tarnimine Euroopa turule.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105