Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 21. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MMi teisel võistluspäeval läks eestlastel hästi

Kündmise maailmameistrivõistluste teisel päeval näitasid Eesti mehed seda taset, mida neilt oli oodata ja parandasid oma tulemusi.

Võistluste koondprotokolli näed SIIT.

Üldvõitjad olid tavaatradega Barbara Klaus Austriast ja pöördadraga John Whelan Iiri Vabariigist.

Kokku osales 57 võistlejat 29 maalt. Nendest vaid 2 naised, kes siis 60. kündmise maailmameistrivõistlustel tegid ajalugu, sest tavaatrade klassis sai üldvõitjaks Austria neiu Barbara Klaus ja pöördatrade hõbemedali sai austerlanna Margarete Heigl.

Vaata fotosid teisest võistluspäevast:

 

 

Teine võistluspäev MMil
Foto: Margus Ameerikas
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960