Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esmakordselt anti välja stipendium „Põllumees kui tippjuht“

Esimesteks stipendiaatideks valiti Eesti Maaülikooli doktorandid Ants-Hannes Viira ja Anne Põder.

Stipendiumikonkursil parimaks tunnistatud uurimustöö, mille autoriteks on Ants-Hannes Viira ja Anne Põder, käsitleb põllumajandusettevõtete kasvu, kahanemist ja tootmise lõpetamist puudutavad tegurid ning nende mõju vastavatele otsustele, mida võib pidada strateegilisteks juhtimisotsusteks.

Valimiskomisjoni juhi Meelis Annuse sõnul on stipendiumi eesmärk rõhutada juhtimisalaste kompetentside olulisust põllumajandussektoris ning soodustada juhtimisega seotud uurimustööde tegemist. „Loodame järgmisel aastal näha veelgi rohkem juhtimiskompetentse- ja põllumajandusettevõtte juhtimist käsitlevaid töid, kuna enamuse Eesti  toodangust annavad põllumajandussektori suurtootjad ning läbimõeldud ja tipptasemel juhtimine peidab endas suurt tulude potentsiaali ning tagab põllumajandusettevõtte edu,“ lisas Annus.

Stipendiumi „Põllumees kui tippjuht“  konkursile võisid esitada oma taotluse kõik põllumajandussektoriga seotud juhtimisalase uurimustöö tegijad nii bakalaureuse-, magistri- kui doktoriõppe tasemel. Stipendiumi suurus oli tänavu 500 eurot.

 

 

 

Esmakordselt anti välja stipendium „Põllumees kui tippjuht“
Foto: Eesti Maaülikool
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960