Esmakordselt anti välja stipendium „Põllumees kui tippjuht“

Esimesteks stipendiaatideks valiti Eesti Maaülikooli doktorandid Ants-Hannes Viira ja Anne Põder.

Stipendiumikonkursil parimaks tunnistatud uurimustöö, mille autoriteks on Ants-Hannes Viira ja Anne Põder, käsitleb põllumajandusettevõtete kasvu, kahanemist ja tootmise lõpetamist puudutavad tegurid ning nende mõju vastavatele otsustele, mida võib pidada strateegilisteks juhtimisotsusteks.

Valimiskomisjoni juhi Meelis Annuse sõnul on stipendiumi eesmärk rõhutada juhtimisalaste kompetentside olulisust põllumajandussektoris ning soodustada juhtimisega seotud uurimustööde tegemist. „Loodame järgmisel aastal näha veelgi rohkem juhtimiskompetentse- ja põllumajandusettevõtte juhtimist käsitlevaid töid, kuna enamuse Eesti  toodangust annavad põllumajandussektori suurtootjad ning läbimõeldud ja tipptasemel juhtimine peidab endas suurt tulude potentsiaali ning tagab põllumajandusettevõtte edu,“ lisas Annus.

Stipendiumi „Põllumees kui tippjuht“  konkursile võisid esitada oma taotluse kõik põllumajandussektoriga seotud juhtimisalase uurimustöö tegijad nii bakalaureuse-, magistri- kui doktoriõppe tasemel. Stipendiumi suurus oli tänavu 500 eurot.

 

 

 

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

LAANEKURU OÜ otsib sihikindlat TEGEVJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

15. aprill 2019

Uudised