• 06.12.13, 14:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Fotod: põllumehed käisid Rakvere Lihakombinaati vaatamas

Peale Viljelusvõistluse lõpuseminari said võistlustel osalenud põllumehed vaadata ringi Rakvere Lihakombinaadis.
Viljelusvõistlus 2013 parimad
12 fotot
  • Viljelusvõistlus 2013 parimad
  • Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Seotud lood

Uudised
  • 06.05.14, 09:30
Registreeru Viljelusvõistlusele 2014
Ürituse eesmärk on leida eeskujusid, ideid ja kogemusi, kuidas suurendada teravilja- ja rapsikasvatuse kasumlikkust. Seekordsel võistlusel saab panna proovile oma teadmised ja oskused rapsi ja teravilja kategoorias.
Uudised
  • 13.02.14, 08:00
Rigas Miesnieks on Läti enimmüüdud bränd
Rakvere Lihakombinaadi tütarettevõttele kuuluv bränd Rigas Miesnieks on juba teist aastat järjest Läti enimmüüdud bränd. Ajakirja Forbes Läti väljaande koostatud TOP 30 enimmüüdud brändi seas moodustasid lihatööstus juhtiva tööstusharu.
Uudised
  • 28.08.14, 10:00
Viljelusvõistlusel jahib suurimaid saake rekordarv võistlejaid
Tänavu kümnendat juubelit tähistavale Viljelusvõistlusele on registreerunud rekordarv võistlejaid, kokku 28 taimekasvatajat 55 põlluga.
Uudised
  • 06.12.13, 14:25
Viljelusvõistlus 2013 - kes said suurimad saagid?
Viljelusvõistluse lõpuseminaril autasustati parimaid ja aasta võtsid kokku põllumehed, kohtunikud ja korraldajad. Päev lõpetati ringkäiguga Rakvere Lihakombinaadis.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele