• 27.02.14, 12:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Maamessi laada-allee kolib telki

Varasematest aastatest tuntud laada-alleed tänavu Maamessil ei ole, laadalised kolitakse lageda taeva alt katuse alla. Senise kauplemiskoha asemel saab olema Maafesti telk, mis mullu oli Raekoja platsil.
Maamessi korraldaja Margus Kikkuli sõnul püstitatakse messiväljakule 800-ruutmeetrine telk, mis saab nimeks „Maamessi turg“. Tingimused saavad olema varasemast paremad, sest telk täidetakse värske hakkepuiduga ning laadalised on kaitstud maanteelt tuleva tolmu eest ja ka ilmastikutingimused ei hakka segama, rääkis ta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
„Telk annab võimaluse laadalisi paremini koondada. Usun, et uus asukoht ja paremad tingimused meelitavad rohkem ostlejaid,“ lisas Kikkul ning kutsus kauplejaid üles kiiresti registreeruma, et see ei jääks viimasele minutile.
 

Seotud lood

Uudised
  • 09.01.14, 14:05
Maamess kogub tuure
24.-26. aprillil toimub Tartus traditsiooniliselt aasta suurim põllumajandusüritus Maamess, kuhu on jaanuari alguseks registreerunud juba 100 ettevõtet. Eelmisel aastal osales üritusel 375 firmat kokku kümnest riigist.
Uudised
  • 22.02.14, 12:32
Maamessi uudised saavad tänavu kohapeal märgitud „kukega“
Maamessilt ootavad külastajad uudistooteid ning masinad, mida varem nähtud pole. Põnevamad eksponaadid nii messialal kui skeemil saavad markeeritud Maamessi kukega.
  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 17:02
Andke sügisel rapsile ja teraviljale rohkem jõudu!
Kuidas toetavad Syngenta bioloogilised tooted MEGAFOL ja VIXERAN põllukultuuride arengut ja lämmastikuga varustamist?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele