Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamessi laada-allee kolib telki

Varasematest aastatest tuntud laada-alleed tänavu Maamessil ei ole, laadalised kolitakse lageda taeva alt katuse alla. Senise kauplemiskoha asemel saab olema Maafesti telk, mis mullu oli Raekoja platsil.

Maamessi korraldaja Margus Kikkuli sõnul püstitatakse messiväljakule 800-ruutmeetrine telk, mis saab nimeks „Maamessi turg“. Tingimused saavad olema varasemast paremad, sest telk täidetakse värske hakkepuiduga ning laadalised on kaitstud maanteelt tuleva tolmu eest ja ka ilmastikutingimused ei hakka segama, rääkis ta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Telk annab võimaluse laadalisi paremini koondada. Usun, et uus asukoht ja paremad tingimused meelitavad rohkem ostlejaid,“ lisas Kikkul ning kutsus kauplejaid üles kiiresti registreeruma, et see ei jääks viimasele minutile.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960