Maamessi laada-allee kolib telki

Varasematest aastatest tuntud laada-alleed tänavu Maamessil ei ole, laadalised kolitakse lageda taeva alt katuse alla. Senise kauplemiskoha asemel saab olema Maafesti telk, mis mullu oli Raekoja platsil.

Maamessi korraldaja Margus Kikkuli sõnul püstitatakse messiväljakule 800-ruutmeetrine telk, mis saab nimeks „Maamessi turg“. Tingimused saavad olema varasemast paremad, sest telk täidetakse värske hakkepuiduga ning laadalised on kaitstud maanteelt tuleva tolmu eest ja ka ilmastikutingimused ei hakka segama, rääkis ta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Telk annab võimaluse laadalisi paremini koondada. Usun, et uus asukoht ja paremad tingimused meelitavad rohkem ostlejaid,“ lisas Kikkul ning kutsus kauplejaid üles kiiresti registreeruma, et see ei jääks viimasele minutile.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised