Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veisekasvatajad käisid Soomes tutvumas nuumloomakasvatuse ja piimatootmisega

Rakvere Lihakombinaat aitas korraldada oma koostööpartneritele veiste varumise koolitusreisi Soome.

2-päevase koolitusreisi jooksul külastati kokku üheksat erinevat veisekasvatusega tegelevat ettevõtet, kelle hulgas oli nii robotlüpsifarme kui ka holsteini ja muude erinevate lihaveisetõugu veiste nuumafarme.

Koolitusreisil osalejad jäid nähtu ja kogetuga väga rahule ning uusi mõtteid ja teadmisi, mida oma ettevõttes rakendada, sai koolitusreisilt iga osaleja.

Vaata fotosid:

 

Vaata lisa: TÜ Rakvere Piimaühistu

 

Veisekasvatajad käisid Soomes tutvumas nuumaloomakasvatuse ja piimatootmisega.
Foto: Rein Lust, Rakvere Lihakombinaat AS
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960