Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti piimatootjad Inglismaal messil „Grassland & Muck 2014“

Inglismaal toimuv mess Grassland & Muck 2014 on suurem kui kunagi varem. Täna külastasid Eesti piimatootjad messi raames M. & R. Kirkham & Sons Ltd piimafarmi.

Täna külastasid Eesti piimatootjad messi raames M. & R. Kirkham & Sons Ltd piimafarmi.  Farmi toodang on üle 10 tuhande tonni lehma kohta ja lüpsilehmade arv 450 ringis, millega ollakse üle 3 korra suuremad Inglismaa keskmisest piimafarmist.

Baltic Agro arendusdirektori Margus Ameerikase sõnul on Grasslandi rohumaade teemalist vabaõhu näitus-demonstratsioonidel ikka käidud koos ettevõtjatega. „Messi korraldatakse igal kolmandal aastal. Taoline rohumaade alane näitus-demonstratsioon on unikaalne ja toimub vaid Inglismaal. Eesti piimatootjad on siin kogemusi omandamas juba kuuendat korda. Esmakordselt käidi kohal 1999. aastal,“ ütles Ameerikas.

Vaata fotosid M. & R. Kirkham & Sons Ltd piimafarmi külastusest:

 

 

Loe messi uudiseid SIIT

Vaata messi tutvustavat videot: Grassland & Muck 2014 Stoneleigh Park, Warwickshire

 

Eesti põllumehed M. & R. Kirkham & Sons Ltd piimafarmi külastamas.
Foto: Margus Ameerikas
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960