Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian-A.C.B.-VIANCO OÜ korraldab 5. juunil tõuveiste näitusmüügi

5. juunil toimub Sännas tõuveiste näitusmüük ja infopäev, mille korraldab Estonian-A.C.B.-VIANCO OÜ, kes on loodud aktiivsete veisekasvatajate eestvõttel, et suurendada Eesti kasvatajate võimalusi veiste turustamisel ning karjade aretusväärtuse tõstmisel.

Müüki tulevad 12 pulli ja 32 mullikat.

Vaata müüki tulevaid pulle SIIT.

Vaata müüki tulevaid mullikaid SIIT.

Vaata ürituse päevakava SIIT

.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960