Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 22. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meeldetuletus mesinikele ja seapidajatele 

Veterinaar- ja Toiduamet tuletab mesinikele meelde, et vastavalt põllumajandusministri määrusele peavad mesinikud esitama Põllumajandusloomade Registrile (PRIA-le) nende poolt peetavate mesilasperede arvu ehitise kohta 1. mai seisuga.

Andmeid saab esitada ka kliendiportaali e-PRIA kaudu.

Mesilasperede arv tuleb esitada hiljemalt 15. maiks.

Veterinaar- ja Toiduamet tuletab seapidajatele meelde, et vastavalt põllumajandusministri määrusele peavad seapidajad esitama Põllumajandusloomade Registrile (PRIA-le) nende poolt 1. mai seisuga peetavate sigade kohta andmed. Andmed tuleb esitada ehitise kohta järgnevalt:

- põrsaste arv;

- võõrdepõrsaste arv;

- nuumsigade arv;

- nooremiste arv;

- emiste arv;

- kultide arv.

Andmeid saab esitada ka kliendiportaali e-PRIA kaudu.

Andmed tuleb esitada hiljemalt 15. maiks.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616