• 22.04.14, 12:42
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Meeldetuletus mesinikele ja seapidajatele 

Veterinaar- ja Toiduamet tuletab mesinikele meelde, et vastavalt põllumajandusministri määrusele peavad mesinikud esitama Põllumajandusloomade Registrile (PRIA-le) nende poolt peetavate mesilasperede arvu ehitise kohta 1. mai seisuga.
Andmeid saab esitada ka kliendiportaali e-PRIA kaudu.
Mesilasperede arv tuleb esitada hiljemalt 15. maiks.
Veterinaar- ja Toiduamet tuletab seapidajatele meelde, et vastavalt põllumajandusministri määrusele peavad seapidajad esitama Põllumajandusloomade Registrile (PRIA-le) nende poolt 1. mai seisuga peetavate sigade kohta andmed. Andmed tuleb esitada ehitise kohta järgnevalt:
- põrsaste arv;
- võõrdepõrsaste arv;
- nuumsigade arv;
- nooremiste arv;
- emiste arv;
- kultide arv.
Andmeid saab esitada ka kliendiportaali e-PRIA kaudu.
Andmed tuleb esitada hiljemalt 15. maiks.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele