Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 7. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agrovizija 2014

2. - 4. juulil toimus Leedus põllumajandusnäitus „Agrovizija 2014“. Tegu on Baltimaade suurima taimekasvatussuunaga põllumajandusnäitusega. Vaata fotosid!

Üle saja Eesti ettevõtja oli näitust külastamas, et selgitada välja suure saagi saladus. Vaadati erinevate kultuuride katselappe ja võrreldi kasutatud taimekaitsevahendite, väetiste ja agrotehnika erinevusi. Enim oli tali – ja suvirapsi ning tali- ja suvinisu katseid ning maisi katseid. Lisaks sai näha kaera, rukki, odra, suhkrupeedi, kartuli, herne, oa jpt. kultuuride katsetusi.

Tehnika poole pealt sai vaadata erinevat mullaharimistehnikat, külvikuid, silotehnikat. Enim huvilisi meelitas ligi pritside ala. Vaata tehnikaala videot SIIT.

Vaata fotosid põllumajandusnäitusest „Agrovizija 2014“ :

 

 

 

Agrovizija 2014.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960