Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 7. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme toimub maheviljeluse põllupäev

Homme, 8. juulil, toimub Jõgeval maheviljeluse põllupäev. Kogunemine ja registreerimine ETKI ladude juures kell 9.30 - 10.00.

Põllupäeva teemad on:

Erinevate liblikõieliste heintaimede omadused mahekülvikordades kasvatamisel. Ants BenderSuviteraviljade kvaliteet ja saagikus liblikõieliste heintaimede erinevate liikide järel kasvatamisel. Ilmar Tamm, Anne Ingver, Ülle TammTaliteraviljade ja õlikultuuride kvaliteet ja saagikus liblikõieliste heintaimede erinevate liikide järel kasvatamisel. Reine Koppel, Ilme Tupits, Lea NaritsERANET CORE ORGANIC-II maheteraviljade projekti COBRA tutvustus. Ilmar TammSuvinisu sortide umbrohtude allasurumise võime, populatsioonide kasvatamise potentsiaal maheviljeluses (COBRA katsed). Anne IngverOdra geneetilise mitmekesisuse laiendamine maheviljeluses, odrasortide vastupidavus lendnõele ja triiptõvele (COBRA katsed). Ülle TammEesti ja Läti päritolu sõkal- ja paljasteraliste odra- ja kaerasortide ning aretiste toiteväärtuse ja tervislike omaduste hindamine Euroopa Sotsiaalfondi projekti raames. Ülle TammEL 7. raamprogrammi projekt ”Tervislikud vähemlevinud teraviljad”. Ilmar TammMaheviljelusse sobivad talinisu sordid. Spelta adaptatsioonivõime Eesti tingimustes (EL 7. raampr  projekti katse. Reine KoppelTomati väetamine maheviljeluses ja sordivalik. Ingrid BenderPorgandi ja sibula saagi kvaliteet mahe- ja tavaviljeluses. Ingrid BenderMaheviljelusse sobivad köögiviljasordid. Ingrid Bender

Õppepäev läheb tootjatel ametliku koolitusena arvesse.

Registreerimine telefonil 7766901 või kirjutades: [email protected].

 

.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960