Autor: Harry Tuul • 13. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaikmäe-Koit: SEB peab põllumeestega aru

SEB juhatuse liige ja jaepanganduse valdkonna juht Eerika Vaikmäe-Koit ütles, et pank on juba põllumajandusfirmadega aru pidanud, kuidas kriitilises olukorras edasi minna.

"Toiduainetööstused on Venemaa suunal kaubeldes näinud erinevaid takistusi ja seega on nad olnud sellisteks arenguteks ka valmis. SEB on oma klientidele kindlasti abiks. Kui maksepuhkused aitavad ajutisi tagasilööke pehmendada, siis neid ka võimaldame. Oleme sanktsioonidest enim puudutatud klientidega olnud pidavas dialoogis ja oleme ka edaspidi. Aitame neid vastavalt vajadusele, ehk siis läheneme iga kliendi küsimustele individuaalselt," rääkis Vaikmäe-Koit.

Eilsel kohtumisel ministritega käisid Eesti põllumajandustootjad ja toiduainetööstused välja idee, et pangad võiksid Vene sanktsioonide tõttu raskesse seisu sattunud ettevõtetele vastu tulla, pakkudes nt maksepuhkust laenudele või mingil muul kombel.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751