Rey lihatööstus jätkab seakasvatust

Rey lihatööstus jätkab hoolimata Rey seakasvatuse võimalikust pankrotist tegevust, sest seakasvatus tegeleb peamiselt tõupõrsaste tootmisega, kelle liha lihatööstus oma toodangu valmistamisel ei kasuta.

Aktsiaseltsi Rey esindaja kinnitusel jätkab tütarettevõte Rey Lihatööstus tegevust ega ole sõltuvuses teise tütarettevõtte OÜ Rey Seakasvatus võimalikust pankrotist, vahendasid ERR-i raadiouudised.

Aktsiaseltsi Rey esindaja Rait Kütt ütles, et seakasvatuse võimaliku pankrotistumisega seoses on meediakajastustest jäänud mulje, justkui puudutaks see ka lihatööstust. Rait Kütt kinnitab, et Rey lihatööstus jätkab tegevust.

"On jäänud rääkimata see, et tegelikult osaühing Rey Seakasvatus ei ole mitte lihatootja, vaid on olnud algselt ja algusest peale orientatsiooniga toota põrsaid. Lihatootmine selles ettevõttes on olnud ainult väga väikesemahuline ja kasutada põrsaid tootmisprotsessis on üsna mõeldamatu," rääkis Kütt.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised