Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 22. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rey lihatööstus jätkab seakasvatust

Rey lihatööstus jätkab hoolimata Rey seakasvatuse võimalikust pankrotist tegevust, sest seakasvatus tegeleb peamiselt tõupõrsaste tootmisega, kelle liha lihatööstus oma toodangu valmistamisel ei kasuta.

Aktsiaseltsi Rey esindaja kinnitusel jätkab tütarettevõte Rey Lihatööstus tegevust ega ole sõltuvuses teise tütarettevõtte OÜ Rey Seakasvatus võimalikust pankrotist, vahendasid ERR-i raadiouudised.

Aktsiaseltsi Rey esindaja Rait Kütt ütles, et seakasvatuse võimaliku pankrotistumisega seoses on meediakajastustest jäänud mulje, justkui puudutaks see ka lihatööstust. Rait Kütt kinnitab, et Rey lihatööstus jätkab tegevust.

"On jäänud rääkimata see, et tegelikult osaühing Rey Seakasvatus ei ole mitte lihatootja, vaid on olnud algselt ja algusest peale orientatsiooniga toota põrsaid. Lihatootmine selles ettevõttes on olnud ainult väga väikesemahuline ja kasutada põrsaid tootmisprotsessis on üsna mõeldamatu," rääkis Kütt.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616