Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 7. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Professor Andrei Selihovkin räägib EMÜs Venemaa metsandusest

Reedel, 8. jaanuaril teeb Peterburi Metsatehnilise Akadeemia professor Andrei Selihovkin Eesti Maaülikoolis ettekande teemal “Forest management and forest pathology in Russian Federation”.

Ettekandes annab Selihovkin lühiülevaate Venemaa metsanduse hetkeseisust ning sealsest metsamajandusest ja metsakaitsest, samuti tuleb juttu invasiivsetest metsakahjuritest ja -patogeenidest Venemaa metsades. Eesti Maaülikooli metsakasvatuse osakonna dotsendi Rein Drenkhani sõnul seondub invasiivsete haiguste ja putukate temaatika selgelt Eestiga, sest mõned nendest on meil levinud või kohe siia levimas.

Professor Andrei Selihovkin oli aastail 2005-2015 Peterburi Metsatehnilise Akadeemia rektor, nüüd sama ülikooli metsakaitse ja jahinduse kateedri juhataja. Andrei Selihovkin tunneb Eestit hästi ja tal on töised kontaktid maaülikooli metsateadlastega.

Ettekannet saab kuulata algusega kell 13.15 Eesti Maaülikooli metsamajas (Kreutzwaldi 5, Tartu) auditooriumis 1B27. Ettekanne on inglise keeles.

Autor: põllumajandus. ee

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751