Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 15. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väderstadi Tempo V on Hollandis edukas

Väderstadi Tempo V on Hollandis edukas
Autor: Väderstad OÜ
Väderstad on tarninud Hollandisse ligi 40 Tempo külvikut, millest enamuse puhul mudeliks Tempo V.

Rippes Tempo V on kergesti manööverdatav täpiskülvik, mille pööramine ebatasastel ja ebakorrapärase kujuga põldudel on lihtne. Kuna Hollandis on ühe hektari põllumaa hinnaks ca 60 000 eurot, tuleb iga ruutmeeter optimaalselt ära kasutada.

Ostjad hindavad Tempo puhul enim, et tegemist on kergesti käsitletava masinaga, millega on võimalik külvata eri kultuure. Kui varem vajati eri kultuuride jaoks ka erinevaid külvikuid, siis nüüd teeb sama töö ära üks ja sama masin.Tempo V-d kasutatakse Hollandis kõige sagedamini silomaisi külviks. Kokku külvatakse aprilli teisel poolel ligi 230 000 hektarit.

Autor: põllumajandus. ee

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751