Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KEVILI jätkab samal suunal – uus nõukogu valitud

KEVILI valis uue nõukogu
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Eile valiti põllumeeste ühistu KEVILI uus nõukogu. Uus nõukogu on taas seitsmeliikmeline ja alustab tööd 19. juunil 2016.

Nõukogu liikmetena jätkavad Jaak Läänemets, Aare Mölder, Andres Lindam, Madis Ajaots ja Üllar Hiire. Uued nõukogu liikmed on Ida-Virumaa põllumees, osaühingu Hiiemägi juht Heiki Kuusmik ja Valgamaalt Vastse Mustakese talust Rein Rosenberg.

KEVILI nõukogu valitakse kolmeks aastaks. Uus nõukogu esimees valitakse vahetult enne uue koosseisu tööle hakkamist.Eilsel hääletusel osales KEVILI 139st liikmest 118. 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960