Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 6. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EPJ sulgeb Harjumaa esinduse

EPJ sulgeb Harjumaa esinduse
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Eesti Põllumajandusloomade Jõudluskontrolli AS (EPJ) otsustas sulgeda oma esinduse Harjumaal Sakus alates 1. oktoobrist 2016. Selle tingis külastajate vähesus.

Harjumaa jõudluskontrolli kliente jäävad endiselt teenindama Maila Kirs, telefon 509 4675 ja Ludmilla Aan, telefon 516 7816. Maila Kirs teenindab Harjumaa läänepoolsetes valdades tegutsevaid loomapidajaid, Ludmilla Aan on meie jõudluskontrolli spetsialist Rae, Viimsi, Jõelähtme, Raasiku, Anija ja Kuusalu vallas.. või helistades telefonile 738 7762 või 526 3529. Märgid saadetakse vastavalt tellija soovile kas pakiautomaati või postkontorisse.

Kõrvamärke saab tellida EPJ Tartu peamajast, kõige hõlpsam on seda teha EPJ tellimiskeskkonnas Postipoiss

Samuti on kõrvamärke võimalik tellida e-kirjaga [email protected]

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960