Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 31. märts 2017

Scandagra põllumajanduskaupade kauplus Jüris kolis

Scandagra põllumajanduskaupade kauplus Jüris kolis uuele aadressile
Autor: Scandagra Eesti AS

Scandagra põllumajanduskaupade kauplus Jüris kolis uuele aadressile Kesk tee 3, Jüri.

Scandagra Eesti AS on põllumajandussaadusi töötlev ja turustav ettevõte, mille peamised üksused asuvad Viljandis, Elvas, Näpil, Keilas ja Laupal on Scandagra Group AB tütarettevõte Eestis. Scandagra Eesti AS tegeleb loomasööda tootmise ja müügiga, väetiste ja taimekaitsevahendite ostmise ja müügiga, teravilja, rapsi, seemnete ja silo tarvikute ostmise ja müügiga, põllumajandustarvikute hulgi- ja jaekaubandusega. Scandagra kauplusteketti kuulub 6 poodi ning töötab ka e-pood.

Alates 3. aprillist ootab Jüri kauplus oma endisi, praegusi ja tulevasi ostjaid uuel aadressil: Kesk tee 3, Jüri (Rae vald). Uued kaupluseruumid on avarad, meeldivat ostukeskkonda pakkuvad nii põllumehele, koduloomapidajale ning hobiaednikule.Loomasöödaga varustab kauplust põhiliselt Scandagra, samas tarnitakse söötasid ka mujalt.  Ligi 25-aastase kogemusega kodumaise söödatootja söödad valmivad Eestimaa loomade vajadustest lähtuvalt.Kolmesajal ruutmeetril saab ostja valida mitmetuhandelise kaubanimetuse seast talle vajaliku farmitarviku või loomatoidu. Mida parajasti kohapealt võtta pole, seda saab alati tellida.Scandagra Eesti AS

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736