Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 10. august 2017

Tulekahju Aru Põllumajandus OÜs – süttisid gaasimahutid ja kõrvalhoone

Tulekahju Aru Põllumajandus OÜs – süttisid gaasimahutid ja kõrvalhoone
Autor: Gert Metsküla
Lääne-Virumaal Kadrina vallas puhkes tulekahju Aru Põllumajanduse OÜle kuuluvas gaasi- ja kütusehoidlas, päästjad kustutavad hoonet, kus võib olla ligi 20 tonni diislit.

Täna kella 11.36 ajal teatati häirekeskusele, et Hulja alevikus Vandu teel on puhkenud tulekahju ning kaks gaasimahutit põlevad täisleegiga, edastas päästeamet Twitteris. Ühe mahuti maht on kaheksa ja teise maht kaks tonni gaasi. Ka võttis tuld kõrvalasuv hoone, kus võib kahes mahutis olla kuni 20 tonni diiselkütust.

"Olukord hetkel on selline, et hoone diiselkütusega on kustutatud, praegu põleb üks maapealne mahuti, mille päästjad hakkavad jahutama. Kõrvalasuvad tööstushooned ka kahjustada said kuumuse tõttu. Vanemoperatiivkorrapidaja hinnangul kustutustööd kestavad veel kaua," ütles päästeameti esindaja kella 15.30 paiku ERR-ile.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616