Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 28. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Agro avas meeleoluka peoga uue keskuse Tallinna külje all Jüris

Baltic Agro avas meeleoluka peoga uue keskuse Tallinna külje all Jüris
Foto: Baltic Agro
Eelmisel nädalal avas Eesti üks suurimaid hulgikaubandusettevõtteid Baltic Agro uue keskuse Jüris, avapeol osales üle 1000 Eesti põllumehe.

Avapeo pilte näed SIIT ja videot SIIT.  

Traditsioonilise lindilõikamise asemel tantsiti maja avatuks Märt Agu lavastatud rahvatantsijate ja John Deere traktori ühistantsuga. Pidu juhtisid säravad õhtujuhid Eda-Ines Etti ja Gaute Kivistik.

Meeleolukal peol esinesid tantsuks armastatud Ivo Linna ja Antti Kammiste ning Tanel Padar oma uue bändiga, esmakordselt esitasid mehed laval koos ka üksteise tuntumaid hitte.

Ehedate ja eestipäraste maitsete eest hoolitses peakokk Rain Käärst ja torti serveeriti külalistele lausa väiketraktorilt.

Uus 5000-ruutmeetrine põllumajanduskeskus on 22 aastat tegutsenud ettevõtte esimene oma ehitatud hoone. “See maja väljendab mitmes mõttes Baltic Agrot. Ühest küljest on ta klaasist ning avar ja avatud, nii nagu meie oleme avatud uutele ideedele ja lahendustele. Teisalt on maja nagu suur turvaline kindlus, nagu meiegi oleme oma klientidele usaldusväärne ja kindel partner,” sõnas avakõnes Baltic Agro tegevjuht Ants Puusta.

 

Fotod: Vaata, kuidas kerkis Baltic Agro uus keskus

Uues keskuses asub 1500-ruutmeetrine aianduskaupade ja taimekaitse ladu, 1000 ruutmeetri suurune John Deere’i hoolduskeskus ja varuosade ladu, 850-ruutmeetrine müügihall ning 1000 ruutmeetrit hõlmav Baltic Agro kontor.

Baltic Agro on Eesti üks suurimaid hulgikaubandusettevõtteid, mille käive ulatus möödunud aastal ligikaudu 200 miljoni euroni. Ettevõte tegutseb aktiivselt viljaäris, taimekaitse ja seemnevilja turul ning alates 2015. aasta maist on Baltic Agro Machiney John Deere’i kaubamärgi ainuesindaja Eestis. Gruppi kuulub ka 2012. aastast Olivia rapsiõli tootev rapsiseemnete töötlemistehas Scanola Baltic.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960