Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 28. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamasin kutsub Danfoili pritsimistehnoloogiat käsitlevale seminarile

Maamasin kutsub Danfoili pritsimistehnoloogiat käsitlevale seminarile
Foto: Maamasin OÜ
5. aprillil toimub Põltsamaa vallas Väike-Kamari külas Danfoili pritsimistehnoloogiat tutvustav seminar.

Danfoili pneumopihustitega taimekaitsepritsimise tehnoloogia erineb tavapritside tehnoloogiast ning lubab oluliselt väiksema vedeliku- ning taimekaitsevahendite kuluga saavutada taimede parem kaitstus. Samuti kinnitavad Saksamaa Julius Kühn-Institut poolt läbiviidud katsed, et Danfoili suruõhul baseeruvate pritsidega töötades saavutatakse kuni 90% väiksem tuulekanne võrreldes tavapritsidega.

Väiksema kemikaalikogusega taimedele vajalik kaitse - Danfoili pritsid

Samas vajab Danfoili pritsidega töötamine ka spetsiifilisi eelteadmiseid, et kõik sujuvalt ning ootuspäraselt läheks. Seminaril tutvustatakse Danfoili pritsimistehnoloogiat ning vaadata saab ka Eesti võimsaimat ConCorde II Multi pritsi. Tehakse ülevaade katsetest, mis Danfoili tehnoloogiaga läbi on viidud, ja nende tulemustest ning oma kogemustest räägivad Danfoili pritside kasutajad. Lisaks on seminaril ettekanded viimastest muutustest taimekaitse valdkonnas ning põhitõdedest leheväetiste kasutamisel.

Seminarile on oodatud kindlasti kõik Danfoili pritside omanikud, nendega töötavad töölised ning agronoomid. Loomulikult ka kõik, kellele teema huvi pakub.

Seminar on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerumine. Ajakava ning eelregistreerumine SIIN.

Oma osalemissoovist teata hiljemalt 02.04.2018 õhtuks.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960