Maamasin kutsub Danfoili pritsimis­tehnoloogiat käsitlevale seminarile

Maamasin kutsub Danfoili pritsimistehnoloogiat käsitlevale seminarile
Maamasin kutsub Danfoili pritsimistehnoloogiat käsitlevale seminarile

5. aprillil toimub Põltsamaa vallas Väike-Kamari külas Danfoili pritsimistehnoloogiat tutvustav seminar.

Danfoili pneumopihustitega taimekaitsepritsimise tehnoloogia erineb tavapritside tehnoloogiast ning lubab oluliselt väiksema vedeliku- ning taimekaitsevahendite kuluga saavutada taimede parem kaitstus. Samuti kinnitavad Saksamaa Julius Kühn-Institut poolt läbiviidud katsed, et Danfoili suruõhul baseeruvate pritsidega töötades saavutatakse kuni 90% väiksem tuulekanne võrreldes tavapritsidega.

Samas vajab Danfoili pritsidega töötamine ka spetsiifilisi eelteadmiseid, et kõik sujuvalt ning ootuspäraselt läheks. Seminaril tutvustatakse Danfoili pritsimistehnoloogiat ning vaadata saab ka Eesti võimsaimat ConCorde II Multi pritsi. Tehakse ülevaade katsetest, mis Danfoili tehnoloogiaga läbi on viidud, ja nende tulemustest ning oma kogemustest räägivad Danfoili pritside kasutajad. Lisaks on seminaril ettekanded viimastest muutustest taimekaitse valdkonnas ning põhitõdedest leheväetiste kasutamisel.

Seminarile on oodatud kindlasti kõik Danfoili pritside omanikud, nendega töötavad töölised ning agronoomid. Loomulikult ka kõik, kellele teema huvi pakub.

Seminar on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerumine. Ajakava ning eelregistreerumine SIIN.
Oma osalemissoovist teata hiljemalt 02.04.2018 õhtuks.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised