Eesti toidumessi „Sööma“ mahetelk üllatab suure mahetoiduvalikuga

Messile!
Messile!

Tallinna Lauluväljakul algas Eesti toidumess „Sööma“, kus Eesti mahetoidutootjad on ühise väljapanekuga mahetoidu telgis. Tänavu on mahetoidu telgis esindatud 13 mahetalu või -tootjat. Mahetoidu telgist saab infot ja teadmisi mahetoidu kohta ning leiab ka retseptiraamatuid. Eesti toidumess kestab 4.-5. maini kell 11-20.

„Eesti mahetoidu valikusse lisandub järjest uusi ja huvitavaid tooteid – tasub kindlasti kohale tulla ja uurida nii tootjate kui mahetootmise kohta üldisemalt. Usun, et siit leiab sobivaid tooteid ja maitseid iga Eesti toitu armastav inimene, aga ka tootjad, kes otsivad toorainet ja koostööpartnereid,“ ütles mahetoidu väljapaneku korraldaja Merit Mikk. „Mitmed mahetoidu telgis kohal olevad tootjad on talunikud, kes on ka tooraine ise kasvatanud. Telgis kohal olevad ettevõtted pakuvad lihatooteid, jahusid, helbeid, pagaritooteid, õlisid, mahlu, siirupeid, mett ja snäkke.“

Mahetoidu telgist leiad:
Pagar Võtaks OÜ pagaritooted
Sirloin OÜ lihatooted
Tammejuure mahetalu kanepitooted, külmpressitud õlid ja kiviveski jahud
Lauri-Jaani talu kiviveski jahud, helbed, kruubid
Taali Mesila mesi ja meetooted
Niliske talu mahlad ja siirupid
Nonna Organic gluteenivabad tooted ja jahusegud
Amoor OÜ tervislikud vahepalad ampstükid
Hiie talu marjad
Kaasiku Mahetalu mahlad
Urvaste Külade Seltsi kama
Otse Aiast OÜ võrsed

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised