Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 4. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti toidumessi „Sööma“ mahetelk üllatab suure mahetoiduvalikuga

Messile!
Foto: Maheklubi
Tallinna Lauluväljakul algas Eesti toidumess „Sööma“, kus Eesti mahetoidutootjad on ühise väljapanekuga mahetoidu telgis. Tänavu on mahetoidu telgis esindatud 13 mahetalu või -tootjat. Mahetoidu telgist saab infot ja teadmisi mahetoidu kohta ning leiab ka retseptiraamatuid. Eesti toidumess kestab 4.-5. maini kell 11-20.

„Eesti mahetoidu valikusse lisandub järjest uusi ja huvitavaid tooteid – tasub kindlasti kohale tulla ja uurida nii tootjate kui mahetootmise kohta üldisemalt. Usun, et siit leiab sobivaid tooteid ja maitseid iga Eesti toitu armastav inimene, aga ka tootjad, kes otsivad toorainet ja koostööpartnereid,“ ütles mahetoidu väljapaneku korraldaja Merit Mikk. „Mitmed mahetoidu telgis kohal olevad tootjad on talunikud, kes on ka tooraine ise kasvatanud. Telgis kohal olevad ettevõtted pakuvad lihatooteid, jahusid, helbeid, pagaritooteid, õlisid, mahlu, siirupeid, mett ja snäkke.“

Mahetoidu telgist leiad:

Pagar Võtaks OÜ pagaritootedSirloin OÜ lihatootedTammejuure mahetalu kanepitooted, külmpressitud õlid ja kiviveski jahudLauri-Jaani talu kiviveski jahud, helbed, kruubidTaali Mesila mesi ja meetootedNiliske talu mahlad ja siirupidNonna Organic gluteenivabad tooted ja jahusegudAmoor OÜ tervislikud vahepalad ampstükidHiie talu marjadKaasiku Mahetalu mahladUrvaste Külade Seltsi kamaOtse Aiast OÜ võrsed

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960