Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 15. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETKI ja Rannu Seeme kutsuvad esitluspäevale

Rannu Seene põllud aastal 2017.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Esitluspäev toimub 21. juunil Rannu Seeme OÜ teraviljakeskuses Elva vallas Annikorus. Üritust korraldavad Eesti Taimekasvatuse Instituut (ETKI) ja Rannu Seeme OÜ.

Päevakava:

10.30–11.00 Kogunemine Rannu Seeme OÜ Annikoru teraviljakeskuses, kohv11.00–11.30 Teraviljasortide võrdlus (kaer, rukis, talinisu) – Ilmar Tamm, Reine Koppel, ETKI11.30–12.00 Herne kasvatamine tugikultuuridega ? Lea Narits, ETKI12.00–12.30 Kikerhernes ja lääts – uued kaunviljade kultuurid – Lea Narits, ETKI12.30–13.00 Meetaimede (tatar, keerispea, kurgirohi) kasvatamine – Liina Talgre, EMÜ13.00–13.30 Talirüpsi kasvatamise agrotehnika – Lea Narits, ETKI13.30–14.00 Sojaoa kasvatamine agrotehnika ? Lea Narits, ETKI14.00–14.20 Bioloogiliste ja keemiliste preparaatide kasutamine odra taimekaitses – Pille Sooväli, ETKI14.20–14.40 Taimekahjustajate monitooring – Mati Koppel, Pille Sooväli, ETKI14.40–15.00 Biopreparaatide kasutamine talinisul – Pille Sooväli, ETKI15.00 – … Kokkuvõte, lõuna

10. juuli esitluspäev Jõgeval Eesti Taimekasvatuse Instituudis

19. juuli esitluspäev taimekasvatusettevõttes Voore Farm OÜ-s

Lisainformatsioon toimuvate ürituste kohta on leitav taim.etki.ee ja www.pikk.ee veebilehtedelt.

Osalemine esitluspäeval on tasuta!

Üritus vajab eelregistreerimist, registreerimine kestab kuni 18.06.

Registreeruda saad SIIN

Esitluspäevad toimuvad “Teadmussiirde pikaajaline programm taimekasvatuse tegevusvaldkonnas” raames, toetab Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960