Jaanihanso Siidrivabrik on alustanud koostööd Barcelonas asuva elBarri restoranide grupiga, mille omanik ja juht on legendaarse elBulli üks loojatest Albert Adria.

- Jaanihanso talu peremees Alvar Roosimaa
- Foto: Veronika Roosimaa
Jaanihanso Jääsiidrit pakutakse täna grupi lipulaevas Enigma Concept, mis tõusis esimese tegevusaasta järel maailma 100 parema restorani hulka ja sai esimese Michelini tähe. Grupi teine tähtrestoran Tickets oli eelmisel aastal maailma restoranide edetabelis 32.kohal ja seda peetakse üheks kõige pikema ootejärjekorraga restoraniks kogu maailmas.
Jaanihanso on Pärnumaal tegutsev mahetootja, kes väärindab Eesti puuvilju ja marju traditsiooniliste veini- ja vahuveinitootmise meetodite järgi. Jaanihanso ekspordib oma toodangut ligi kümnesse välisriiki. Suurim välisturg on Ameerika Ühendriigid, kus tooted on täna saada üheteistkümnes osariigis. Käesoleval aastal alustati eksporti Saksamaale ja Jaapanisse.
Jaanihanso on Eesti Aiandusliidu ja Väikepruulijate Liidu liige. Ligi 6000 istikuga puuviljaaia ja veinivabriku kõrval on avatud külastuskeskus Jaanihanso CiderHouse, mille loomist ja käivitamist hinnati 2018 aastal Pärnumaa Parima Turismiarendaja tiitliga.
Loe lisaks:
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Baltic Agro täisautomaatne põlluilmajaam Cordulus aitab põllumehel teha õigeid valikuid - leida külviaja, jälgida taimede kasvu, kontrollida kahjureid ning koristada, kui saak on küps. Ilmastiku kohta saadud andmete kasutamine aitab suurendada põllul tehtavate tööde tõhusust, vähendada kulusid ja säästa aega.