Autor: Põllumajandus.ee • 29. jaanuar 2020

Tere piimatööstus ostis uue toote jaoks kokku enamiku Setomaa riisikatest

Tere piimatööstus ostis sügisel kokku enamiku Setomaa riisikatest, et panna need uue kodujuustu sisse, mis valmib käsitööna Põlva piimameistrite poolt.
Tere piimatööstus ostis uue toote jaoks kokku enamiku Setomaa riisikatest.
Autor: TERE AS

„Ostsime kokku enamiku Setomaalt korjatud riisikatest ühe meie koostööpartneri kaudu,“ sõnas Tere piimatööstuse turundusjuht Katrin Tamm. „Panime kokku kaks head üdini kohalikku maitset – Setomaa riisikad ja Tere Põlva tootmisüksuses käsitsi valminud kodujuustu. Ka piim, millest kodujuust valmistatakse on pärit alati kohalikust Põlva Agro farmist, et see jõuaks meie juurde kiiresti ja toode oleks alati sama kvaliteediga.“

Kodujuust on tuntud oma kõrge valgusisalduse poolest ning seepärast kasulik nii kehale kui ka vaimule. Kõik Tere kodujuustud on valmistatud käsitööna Põlva piimameistrite poolt. Riisikatega kodujuustu kõrval võib peolettidelt leida ka teise Eestimaise lemmiku – mädarõikaga kodujuustu. See sobib hästi nii salatitesse kui ka niisama otse topsist söömiseks.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616