Autor: Põllumajandus.ee • 6. märts 2020

Stokker avas Rakveres uue esinduse

5. märtsil avati sädemete vihus ja lõõtspillimuusika saatel Stokkeri uus maja Rakveres, aadressil Lõõtspilli 1 Rakvere.
Stokker avas Rakveres uue esinduse.
Foto: Stokker AS

Tööriistamüüjale sobivalt viidi läbi tavapärane lindilõikamine võimsa nurklihvijaga, mille käsitlemise usaldas Rakvere linnapea Triin Varek Stokkeri pikaajalise, kogemustega hooldemehe Valdek Maripu kindlatesse kätesse.

AS Stokker on Rakeveres tegutsenud juba 27 aastat. Esimesest Tallinna mnt 28 hoovis asunud tööriistapoest, kus pinda oli vaid 70m2, liiguti 1998. aastal suuremale pinnale Pikale tänavale. Vastavatud keskuse 1090 m2 müügi- ja hooldepind ning avar rasketehnika müügiplats annab võimaluse ekponeerida lisaks laiemale valikule tööriistadele ja seadmetele ka põllumajandusmasinaid, kommunaaltehnikat ning pakkuda hooldust, remonti ning varuosi ka suurematele masinatele. Rakvere Stokkeris asub ka Baltikumi esimene Kubota keskus.

„Stokkeri jaoks on Rakvere väga oluline piirkond - Tallinna, Tartu ja Pärnu järel rajasime 1993. aastal oma neljanda tööriistapoe just Rakverre. Uus avatud keskus võimaldab meil oma Virumaa klientidele pakkuda senisest laiemat toodete ja teenuste valiut. Tööriistadele lisaks saab nüüdsest Rakveres osta ja hooldada ehitus- ja põllumajandusmasinaid,“ kommenteeris Stokker ASi juhatuse esimees Priit Prints.

LOE LISAKS:

X-traktor on osa Kubota „nutika põllumajanduse“ visioonist

Kombain kartulis ehk Eestimaa kartul on hästi hoitud

Kristo Busch: 2017. aasta oli Stokker Agrile edukas

AS Stokker on Eesti kapitalile kuuluv ettevõte, kes müüb ja hooldab Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes professionaalseid tööriistu ja masinaid. Kontsernis töötab üle 600 inimese ning möödunud majandusaasta konsolideeritud käive oli 130 miljonit eurot. Oma valdkonna suurim järelteenindusmeeskond tagab Stokkeri poolt müüdud seadmete muretu ekspluatatsiooni ja tütarettevõte Stokker Finance on asjatundlik abiline nii suurte kui ka väiksemate investeeringute tegemisel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960