Autor: Põllumajandus.ee • 22. aprill 2020

CLAAS taasalustas tavapärase seeriatootmisega

CLAAS alustas esmaspäeval taas koristustehnoloogia ja traktorite tavapärase seeriatootmisega Harsewinkelis Saksamaal, Le Mansis Prantsusmaal ja Törökszentmiklóses Ungaris.
Le Mansi tehas Prantsusmaal.
Autor: CLAAS

Sellega lõpeb intensiivne ettevalmistusetapp, mis hõlmas tervisekaitse analüüse ja vajalike ennetusmeetmete määratlemist. Planeerimisetapis võtsid ostuosakonnad ühendust kõigi vajalike riigisiseste ja rahvusvaheliste tarnijatega. Samuti suurendati lühikese etteteatamisega laovarusid.

„Praegusel ajal on meie mõtted peamiselt nende töötajate ja riikide juures, keda pandeemia mõjutas tugevalt ja siiani veel mõjutab. Seetõttu on meil hea meel olla lootuskiireks, tavapärase seeriatootmise käivitamisega meie neljas suuremas tootmiskohas,“ selgitas CLAASi tegevjuht Thomas Böck.

Rahvusvaheline olukord on siiski muutlik. Tootmine Gaomi (Hiina) tehases on paari viimse nädala jooksul suures osas normaliseerunud, samas kui Omaha (USA), Krasnodari (Venemaa) ning Paderborni, Disseni ja Bad Saulgau (kõik Saksamaal) tehaseid on pandeemia mõjutanud ajutiselt või mõnel juhul üldse mitte. Indias, Chandigarhis on olukord teine; seal on poliitiliste otsuste tulemusel tootmine peatatud.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616