Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. juuli 2020

Venemaal toimub üleriigiline põllupäev

Täna toimub Venemaa suurim, üleriigiline põllupäev. Tegu on virtuaalse põllupäevaga, mida kõik huvilised saavad tasuta vaadata ja muidugi ka kaasa rääkida ning esinejatele küsimusi esitada.
Venemaal toimub üleriigiline põllupäev.
Foto: russianfieldday.ru

Brjanski oblastis toimuv Venemaa suurim põllumajandusnäitus “Ülevenemaaline põllupäev” on vaadatav SIIT. Loomulikult saab tänast põllupäeva ka järelevaadata.

"Virtuaalne põllupäev võimaldab laialdasemalt tutvustada Vene agrotööstuse kõige olulisemaid saavutusi. Tänu spetsiaalselt välja töötatud interneti-platvormile saavad külalised ekspositsiooni virtuaalse ringkäigu osaliseks. Näitusel on esindatud uued põllukultuurid ja -sordid, uus põllumajandustehnika, seadmed ja tootmistehnoloogiad," tutvustavad korraldajad.

Põllupäev on mugav platvorm ärisuhtluseks. Aastatega on näitus muutunud tõhusaks aruteluplatvormiks, kus turuosalised vahetavad kogemusi, loovad ärikontakte ja sõlmivad koostöölepinguid. Programmi raames korraldab Venemaa põllumajandusminister Dmitri Patrušev telekonverentsi piirkondade juhtidega põllumajandustootjate toetusmehhanismide rakendamisest.

Näitus laiub Brjanski Põllumajandusülikooli põldudel 100 hektaril. Osalemas on 261 ettevõtet. Põllupäeval esitletakse 24 erinevat kultuuri – teravilju, õli- ja valgukultuure ning kõõgivilju. Sorte, mida uudistada, on üle 450. Kaasa löövad ka kõik Venemaa suuremad põllumajandusmasinate ja –tehnika müüjad. Eraldi keskendutakse ka digitaalsetele lahendustele.

Põllupäeva programmi leiad SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960