Autor: Tööstusuudised.ee • 19. jaanuar 2021

Valio juht Maido Solovjov: pikki plaane pole endiselt võimalik teha

Uue aasta osas oleme mõõdukalt optimistlikud, kuigi adekvaatseid pikki plaane pole jätkuvalt võimalik teha, tunnistas Valio juht Maido Solovjov, lisades, et siiski plaanib ettevõte jätkuvalt jõulisi investeeringuid.
Maido Solovjov.
Foto: Liis Treimann

Maido Solovjov märkis, et nii nagu on näidanud pandeemia-aasta ja varasemad toidutööstust tabanud kriisid, siis üldjoontes on sektor alati suutnud rasketest aegadest võrdlemisi hästi välja tulla. "Toidusektori kasumlikkus on küll madal, aga inimesed vajavad oma lauale iga päev toitu, seega nõudlus ja jätkusuutlikkus on tagatud, sõltumata majandusseisust või maailmas toimuvast," rääkis ettevõtte juht Tööstusuudistele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960