Autor: Põllumajandus.ee • 25. veebruar 2021

Maaülikool toob tudengielu koju kätte

Traditsiooniline avatud uste päev Eesti Maaülikoolis korraldatakse tänavu teisiti. Ülikoolieluga saab tutvuda virtuaalkohtingu vormis otseülekandena, mis algab täna, 25. veebruaril kell 13 ning sellega saab liituda maaülikooli veebilehe vahendusel.
Maaülikool toob tudengielu koju kätte.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Keerulisel ajal, mil õppehoonete uksed on lukus ja üliõpilased suunatud koduõppele, ei saa Eesti Maaülikool kahjuks võõrustada gümnasiste ja teisi edasiõppimisest huvitatuid traditsioonilisel moel oma ruumides. Vajalik info ei jää siiski saamata ning huvilised on oodatud ühinema veebikohtinguga, mille kohta saab täpsemalt lugeda aadressil: emu.ee/veebikohting.

Oma eetriaja saavad ülikooli kõik bakalaureuseõppekavad, tutvustades õppimisvõimalusi ja avades tulevikuperspektiive. Tudengielust, kogemustest ja kohanemisest räägivad mõistagi tudengid ise. Milliseid uusi lahendusi on ülikool pidanud leidma, et õppetöö jätkuks ning kuidas vaatab maaülikool tulevikku, sellest räägib rektor Mait Klaassen.

Nagu teisedki koolid, on ka maaülikool pidanud piirama auditoorset õpet ja andma tarkusi edasi rohkem elektrooniliste kanalite kaudu. Kuid see on olnud ajutine lahendust. Õpe maaülikoolis on väga praktiline, mistõttu ei pea kartma, et kogu stuudium möödub kodus arvuti ees, märkis õppeprorektor Endla Reintam. Tema kinnitusel on tudengitele loodud turvalised võimalused, et nad saaksid täppislahendusi ja erialaspetsiifikat õppida tundma ka kohapeal, mistõttu tasub kindlasti maaülikooli pakutavaga tutvust teha.

Pärast otseülekande lõppu jätkuvad erialakohtingud ning töötoad. Nendegi kohta leiab informatsiooni ülikooli veebilehelt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960