Autor: Põllumajandus.ee • 14. aprill 2021

Eesti toidutootjad said mullu edukalt hakkama

Maaeluministeeriumis äsja valminud põllumajanduse, kalanduse ja toiduainetööstuse 2020. aasta ülevaade näitab, et eestimaalaste toiduga varustamisel tulid siinsed toidutootjad koroonapandeemia kiuste küllaltki edukalt toime. Ülevaate võtab Maablogis kokku Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna peaspetsialist Marje Mäger.
Mahepõllumajanduslikule taimekasvatusele on iseloomulik rohumaade suur osatähtsus.
Foto: Pixabay

Erilised olukorrad testivad meie vastupidavust ja kindlasti oli 2020. aasta proovikiviks meie toidutootjatele. Milline oli 2020. aasta toidu tootjatele ja töötlejatele ja kas võime kindlad olla, et meil toitu jätkub? Seda kajastab Maaeluministeeriumis äsja valminud põllumajanduse, kalanduse ja toiduainetööstuse 2020. aasta ülevaade.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960