Autor: Põllumajandus.ee • 14. aprill 2021
Ainult tellijatele

Eesti toidutootjad said mullu edukalt hakkama

Maaeluministeeriumis äsja valminud põllumajanduse, kalanduse ja toiduainetööstuse 2020. aasta ülevaade näitab, et eestimaalaste toiduga varustamisel tulid siinsed toidutootjad koroonapandeemia kiuste küllaltki edukalt toime. Ülevaate võtab Maablogis kokku Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna peaspetsialist Marje Mäger.

Mahepõllumajanduslikule taimekasvatusele on iseloomulik rohumaade suur osatähtsus.
Autor: Pixabay

Erilised olukorrad testivad meie vastupidavust ja kindlasti oli 2020. aasta proovikiviks meie toidutootjatele. Milline oli 2020. aasta toidu tootjatele ja töötlejatele ja kas võime kindlad olla, et meil toitu jätkub? Seda kajastab Maaeluministeeriumis äsja valminud põllumajanduse, kalanduse ja toiduainetööstuse 2020. aasta ülevaade.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150