Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 20. mai 2021

Kuidas elavad kodumaised kanad?

Kanaliha tarbimine on kasvutrendis, mitte ainult Eestis, vaid kogu maailmas. Eestis on kanaliha tarbimine viimase kümne aastaga suisa kahekordistunud.
Enne tibude majutamist pestakse ja desinfitseeritakse kõik kanala seadmed ja sisepinnad.
Foto: Marek Metslaid

Kodumaise kanaliha suur eelis on, et see on kvaliteetne ja värske, kuna on kasvanud siinsamas. Talleggi linnukasvatuse juht Eve Samuli kinnitas, et kodumaised linnud on alati kasvanud puhtas keskkonnas ning erilise tähelepanu all on lindude heaolu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960