Autorid: Ain Alvela, Põllumajandus.ee • 16. juuni 2021

Ants Pak: kõige tulusam aeg oli siis, kui Leningradis sai kapsaid müümas käidud

Juunikuu 9. päeval oma 80. juubelisünnipäeva tähistanud teenekas köögiviljakasvataja ning juba nõukogude ajal Kadarbiku talu aiasaaduste tootmisele aluse pannud Ants Pak leiab, et põllumeeste katusorganisatsioonid peaksid Toompea otsustajatele jõuliselt survet avaldama, et seadusega pandaks paika minimaalne hind, millega jaekaupmehed peaksid põllusaadusi tootjatelt sisse ostma.
9. juunil tähistas Ants Pak oma 80. sünnipäeva.
Foto: Raul Mee

Kui seda lähematel aastatel ei tehta, siis Eesti põllumees kümmekonna aasta pärast enam köögivilja kasvatamisega ei tegele, leiab Ants Pak.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960