Autor: Põllumajandus.ee • 15. september 2021

Tänasest saab Peipsil taas põhjanoodaga kala püüda

Maaeluminister Urmas Kruuse allkirjastas eile käskkirja, mille alusel võib tänasest hakata Peipsil jälle põhjanooda ehk mutnikuga kala püüdma.
Mutnikupüük Peipsil.
Foto: Aimar Rakko / Kalapeedia.ee

Mutnikuga püügi jätkamist võimaldab keskkonnaministri määruse muudatus, mille kohaselt võib 15. septembrist jätkata kalapüüki Peipsil põhjanootadega, mille silmasuurus noodapära lõpuosa 5 meetri ulatuses on vähemalt 104 millimeetrit.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960