Autor: Põllumajandus.ee • 30. september 2021

Nestlé investeerib üle miljardi euro, et toetada taastavat põllumajandust

Nestlé kavatseb toetada ja kiirendada üleminekut taastavale toidusüsteemile, mille eesmärk on kaitsta ja taastada keskkonda, parandada põllumeeste toimetulekut ja täiustada farmerite kogukondade heaolu.
Ettevõtte eesmärk on vähendada oma heitkoguseid aastaks 2030 poole võrra ning saavutada nullemissioon 2050. aastaks.
Foto: Nestlé

Nestlé teeb koostööd oma toidusüsteemi partneritega, kelle seas on üle poole miljoni põllumajandustootja ja 150 000 tarnija, et edendada taastavaid põllumajandustavasid toidusüsteemis. Selle teekonna raames algatab ettevõte uusi programme, mis on suunatud ülemineku sotsiaalsetele ja majanduslikele väljakutsetele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960