Autor: Põllumajandus.ee • 18. oktoober 2021

Ingo Põder: põllumajandusettevõtetel tuleb kõvasti rohepöördesse investeerida, aga see peab ära tasuma

Bigbanki ettevõtete panganduse valdkonna juht Ingo Põder ütles Eesti Põllumajanduse Aastanäituse raames toimuval konverentsil, et põllumajandussektorit ootavad ees suured rohepöördega seonduvad investeeringud, millest on võimalik pikaajalist kasu lõigata.
Ingo Põder.

Ingo Põderi sõnul muutuvad nõuded paratamatult karmimaks ning järjest enam hakatakse ka põllumajanduses süsiniku jalajälge mõõtma. „Õigeaegselt efektiivsusesse ja süsinikumõju vähendamisesse investeerimine võib anda nii sisendkulude, võimalike toetuste kui müügi osas olulise konkurentsieelise,“ ütles Põder.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960