Autor: Põllumajandus.ee • 16. november 2021

Taastav põllumajandus – kas kestlik tulevikusuund?

Taastav põllumajandus hõlmab endas terviklikku süsteemi maaharimisviisidest, mis keskenduvad eelkõige mullatervise edendamisele, et tagada kestlik tulevik. Taastavast põllumajandusest kirjutavad Maablogis Eike Lepmets ja Merili Simmer Maaeluministeeriumi maakasutuspoliitika osakonnast.
Põllumajandustootmine põhineb sademetel, päikeseenergial ja süsihappegaasil, mis mulla kaasabil muundatakse toodanguks.
Foto: Unsplash

Taastava põllumajanduse keskmes on muld

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960