Autor: Põllumajandus.ee • 16. november 2021

Tunnustuse said parim maamajanduseriala õpetaja ja õpilane

Maaelu Edendamise Sihtasutus andis täna, 16. novembril üle parima maamajanduseriala õpetaja ja parima maamajanduseriala õpilase aunimetused ning tunnustas kahte maamajandusõppekava tudengit ühekordse toetusega.
Foto: Postimees/Scanpix

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) juhatuse liige Leho Verk andis täna, 16. novembril Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli aulas üle 2021. aasta parima maamajanduseriala õpetaja ja õpilase aunimetuste saajatele tänukirjad ning määras kahele tudengile ühekordse õppetoetuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960